Boka 3D-fotografering

Är du ny kund?

Kontakta oss för prisuppgifter och övriga frågor inför din bokning.

Använd kontaktuppgifterna nedan för att kontakta oss, eller formuläret på sidan Bli Kund om du hellre vill att vi tar kontakt med dig.

Är du privatperson?

Kontakta oss för prisuppgift och bokning.

Tilläggstjänster 3D+

+ INFOTAGGAR 

Ibland vill man berätta mer. Genom våra infotaggar är det nu möjligt att förmedla relevant och betydelsefull information på specifika platser i 3D-modellen. Ange dina önskemål i det avsedda fältet på bokningsformuläret till höger om du vill beställa infotaggar i samband med din bokning, annars lämnar du bara fältet tomt.

+ 360°-VY

Ibland vill man visa mer. Nu är det möjligt att inkludera en eller flera 360-bilder i 3D-modellen. Detta kan vara särskilt betydelsefullt när man vill visa exteriöra utrymmen som t.ex. en vacker uteplats, bryggan eller gäststugan. Ange dina önskemål i det avsedda fältet på bokningsformuläret till höger om du vill beställa 360°-Vy i samband med din bokning, annars lämnar du bara fältet tomt.

+ VR

Nu introducerar vi Virtuell Visning (Virtual Reality) i våra 3D-modeller! För att ni ska få möjlighet att testa och uppleva tjänstens många fördelar, bjuder vi alla kunder på VR i samtliga 3D-modeller som bokas resten av året fram till 31 december 2016. För att titta i VR klickar man bara på de små glasögonen längst nere till höger i 3D-modellen.

Tekniska förutsättningar:
För att kunna se våra 3D-modeller i VR krävs för närvarande att användaren har tillgång till antingen Google Cardboard eller Samsung Gear VR. För Google Cardboard krävs en mobiltelefon med Android OS 4.4.4. eller högre och en skärmstorlek mellan 4,5" - 5-5". För Samsung Gear VR krävs minst Galaxy S5 eller högre. Vi har nu även stöd för Iphone och IOS. Kontakta oss för eventuella frågor om användande eller utrustning.

+ PLANRITNINGAR i 2D & 3D

Ibland behöver man planritningar för ett objekt. Nu kan du enkelt beställa planritningar i samband med din 3D-bokning. Planritningarna konstrueras manuellt med hjälp av data från 3D-scanningen och levereras inom 24h efter fotografering. (Kontakta oss för pris eller om du har specifika önskemål gällande innehåll och utformning).
Du kan välja mellan 2D, 3D eller 2D + 3D, samt om planritningen ska vara möblerad eller ej. Ange dina önskemål i det avsedda fältet på bokningsformuläret till höger om du vill beställa planritning/ar i samband med din bokning, annars lämnar du bara fältet tomt.

Mer information hittar du på produktsidan

 

[contact-form-7 id="1826" title="Boka 3D-fotografering av bostad"]