Grattis alla mäklare! Nu börjar vi med drönarfoto och drönarfilm igen!

Postad i: Blogg

Förmedla sammanhang, visa mervärde och väck inspiration med hjälp av drönarfoto och drönarfilm!

Med hjälp av drönarfoto eller drönarfilm kan du visa upp dina objekt på ett sätt som verkligen engagerar. Samtidigt som du placerar objektet i ett relevant och informativt sammanhang, så väcker du även betydelsefulla känslor och intresse på ett speciellt sätt. Helhetsbilden är viktig när man ska köpa bostad. En mäklare som lyckas förmedla en positiv och realistisk helhetsbild till kunder kommer med största sannolikhet att ha större framgång än sina konkurrenter. Drönarfoto är ett mycket kostnadseffektivt hjälpmedel när det gäller att uppnå just detta!

Våra skickliga piloter fotograferar eller filmar fastigheten och dess omgivning så att alla positiva sidor och fördelar lyfts fram. Bilder och (i förekommande fall) film mediteras/redigeras och optimeras för önskade användningsområden.

Goda resultat, trygghet och professionalitet

Vi använder alltid den senaste tekniken och de bästa kamerorna för bästa resultat. Våra piloter har genomgått både praktisk så väl som teoretisk utbildning. Vi har alla nödvändiga tillstånd och uppfyller kraven enligt TSFS 2009:88 som professionell operatör. Vår ansvarsförsäkring för skada mot tredje man och annan egendom uppfyller kraven enligt EG-förordning 785/2004.

Registrera din mäklarbyrå och börja boka

För att kunna ta del av våra tjänster så behöver du registrera din mäklarbyrå i vår bokningsportal. Det går snabbt och är enkelt. Därefter får du tillgång till vårt basutbud av tjänster och fotopaket. Kontakta oss för mer information om avtalspriser och specialanpassade produkter.