Nytt bokningssystem som underlättar arbetet för dig som mäklare!

Postad i: Blogg
Nu lanserar vi vår nya bokningsportal för mäklare. Det handlar om ett intelligent bokningssystem som kommer att underlätta vardagen för våra kunder och fotografer. Svensk Bostadsfilm är en professionell fullserviceleverantör av innovativa marknadsföringstjänster för fastighetsmäklarbranschen. Det ska vara enkelt att boka önskade tjänster för ett objekt. Allting ska finnas på en plats, tillgänglig när som helst från dator, mobil eller surfplatta.

Bakgrund och målsättning

Vi ville ha ett intelligent bokningssystem som skulle klara av att möta höga förväntningar från våra kunder och fotografer. Det skulle vara anpassningsbart på kundnivå, både avseende produkter så väl som andra kundspecifika preferenser, men samtidigt var enkelt att använda för vem som helst, var som helst. Vi ville även att systemet skulle bidra till att skapa tydlighet mellan mäklare, säljare och oss som tjänsteleverantör. Systemet skulle också underlätta och effektivisera våra fotografers arbete. Vi har lyckats med allt detta och mycket mer än så!  Vi har även utvecklat och implementerat ett helt nytt kvalitetssäkringsystem.

Så här enkelt kan det vara att boka i det nya systemet

Börja med att skapa ett konto för din mäklarbyrå och logga sedan in. Du får då tillgång till produktsidan och dina egna sidor och kan börja göra beställningar på en gång. Vill du istället ha hjälp? Ta bara kontakt med oss så hjälper vi dig igång och besvarar samtidigt eventuella frågor.

  • Välj produkt eller produktpaket för ditt objekt.
  • Fyll i aktuella grunduppgifter (några fylls i automatiskt)
  • Välj önskad dag och tidpunkt för fotografering. Systemet räknar ut hur lång tid just din bokning vanligtvis bör ta beroende på valda produkter, angiven kvadratmeteryta etc.
  • Du får sedan möjlighet att ladda upp en eller flera planskisser. (Om ditt paket innehåller en 3D-visning behövs i regel ingen planskiss, vi tar då fram din planritning utifrån de geometriska data vi samlar in när vi scannar bostaden).
  • Både bokande mäklare och säljare får bokningsbekräftelse via mail. Säljaren får även en checklista inför fotografering i bekräftelsemailet.
  • Mäklaren får sedan ett leveransmail och kan ladda ner önskade produkter vilka ligger ordnade under tydliga produktflikar där ni även kan se tidigare ordrar.

Observera att eventuella avtalspriser inte syns på en gång då ni själva registrerat kontot. Vi kan självklart skräddarsy produktpaket åt er utifrån era preferenser och önskemål.

 

Presentationsfilm

Så här går det till att boka i det nya systemet.

 

 


pb_circlePhilippe Bendayan
VD

Jag brinner för kreativ marknadskommunikation och strävar efter att ligga i framkant när det gäller nya applikationer utifrån teknikutvecklingen inom vårt arbetsområde. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att få arbeta med och utveckla innovativa produkter och tjänster utifrån redskap som foto, film, 3D-visualisering och VR. Om du tror att våra tjänster skulle kunna hjälpa dig, tveka då inte att höra av dig. 08-558 23 558   philippe@svenskbostadsfilm.se