Våra tjänster


Svensk Bostadsfilm är specialiserad på professionella marknadsföringstjänster inom foto, film, 3D och VR.  Vi erbjuder effektiva lösningar inom marknadskommunikation. Bland våra tjänster hittar du bl.a. hostade och interaktiva 3D-visningar, 360°-vyer, 2D och 3D planritningar, bostadsfilm mm.

Tjänsterna som effektiviserar din kommunikation!

Våra bastjänster:

  • Bostadsfotografering
  • Interaktiva 3D-visningar
  • Planritningar (se exempel här)
  • Drönarfoto
  • Drönarfilm
  • Bostadsfilm
  • 360°-bilder för Facebook
  • Bildspel

Interaktiv 3D-visning av bostäder för fastighetsmäklare

Allt fler mäklare inser värdet av att kunna visa sina objekt genom våra 3D-visningar. Faktum är att flera av våra kunder idag presenterar alla sina objekt via 3D-visningar. Vi är övertygade om att det bara är en tidsfråga innan detta är standard inom mäklarbranschen. Våra undersökningar visar att säljarna, köparna och de användande mäklarna är mycket positiva till denna presentationsform.

I en 3D-visning får besökaren möjlighet att gå runt i objektet precis som om denne vore där på plats rent fysiskt. Man kan gå från rum till rum och mellan eventuella våningar. De flesta tycker att det är en revolutionerande upplevelse och en teknik med många fördelar för både säljare, köpare och mäklare. Man kan använda datorn, mobilen eller en surfplatta och det är enkelt! Prova själv i någon av 3D-visningarna här intill.

En 3D-visning gör det enklare för alla parter

En 3D-visning underlättar för alla parter i en fastighetsaffär. Säljaren kan ha öppet för visning dygnet runt och besökarna kan komma och gå hur många gånger som helst, när det passar dem och oavsett var de befinner sig. Eftersom fler får möjlighet att se bostaden så ökar naturligtvis även chanserna för säljaren att hitta "rätt köpare" och därmed göra en bättre affär än annars skulle varit fallet. De som kommer på den verkliga visningen kan vara bättre förberedda och du slipper människor som när de kliver in i bostaden genast känner att detta inte var någonting för dem.

+ INFOTAGGAR 

Ibland vill man berätta mer. Genom våra infotaggar är det nu möjligt att förmedla relevant och betydelsefull information på specifika platser i 3D-modellen.

Vi har även möjlighet att lägga in text, länkar, bilder eller video direkt i 3D-modellen. Du kanske vill visa en film, en pdf eller kanske länka till en specifik webbsida.

+ 360°-VY

Ibland vill man visa mer. Nu är det möjligt att inkludera en eller flera 360-bilder i 3D-modellen. Detta kan vara särskilt betydelsefullt när man vill visa exteriöra utrymmen som t.ex. en vacker uteplats, bryggan eller gäststugan.

+ VR-Visning

Vi har även Virtuell Visning (Virtual Reality) i våra 3D-modeller! För att titta i VR klickar man bara på de små glasögonen längst nere till höger i 3D-modellen. Läs även vår senaste artikel om VR. Där finner du mer information tjänsten.Vi är lyhörda och intresserade av att hjälpa er där ni befinner er!

Vår målsättning är att vara en lyhörd fullservicepartner.  Vi vänder oss till fastighetsbyråer och mäklare. Vi kommer gärna ut till er för ett förutsättningslöst samtal, dels för att berätta om våra spännande och innovativa produkter, men även för att lyssna in var ni befinner er och hur vi skulle kunna bistå i just er situation. Om ni är intresserade så gör vi referens fotografering i något av era objekt. Är ni intresserad av en helhetslösning så har vi även prisvärda lösningar för detta.

Vi använder oss självklart av den absolut bästa tekniken, både när det gäller 3D så väl som traditionell fotografering.

Kontakta oss så berättar vi mer!