Tjänsterna som effektiviserar din kommunikation

Svensk Bostadsfilm är specialiserad på professionella marknadsföringstjänster inom foto, film, 3D och VR.  Vi erbjuder våra kunder effektiva lösningar inom marknadskommunikation. Bland våra tjänster hittar du bl.a. hostade och interaktiva 3D-modeller, 3D-visningar, VR-visningar, 360°-vyer, 2D och 3D planritningar, bostadsfilm mm.


 

3D-visning av bostäder för fastighetsmäklare

Allt fler mäklare inser värdet i att visa sina objekt via 3D-visning. Flera av våra kunder presenterar idag alla sina objekt via 3D och det är nu en tidsfråga innan 3D-visning blir standard inom mäklarbranschen. Våra undersökningar visar att både säljare och köpare är mycket positiva till denna presentationsform.

I en 3D-visning får besökaren möjlighet att gå runt i objektet precis som om denne vore där på plats rent fysiskt. Man kan gå från rum till rum och mellan eventuella våningar. De flesta tycker att det är en revolutionerande upplevelse och en teknik med många fördelar för både säljare, köpare och mäklare. Man kan använda datorn, mobilen eller en surfplatta och det är enkelt! Prova själv i någon av 3D-visningarna här intill.

En 3D-visning gör det enklare för alla parter

En 3D-visning underlättar för alla parter i en fastighetsaffär. Säljaren kan ha öppet för visning dygnet runt och besökarna kan komma och gå hur många gånger som helst, när det passar dem och oavsett var de befinner sig. Eftersom fler får möjlighet att se bostaden så ökar naturligtvis även chanserna för säljaren att hitta "rätt köpare" och därmed göra en bättre affär än annars skulle varit fallet. De som kommer på den verkliga visningen kan vara bättre förberedd och du slipper människor som när de kliver in i bostaden genast känner att detta inte var någonting för dem.

+ INFOTAGGAR 

Ibland vill man berätta mer. Genom våra infotaggar är det nu möjligt att förmedla relevant och betydelsefull information på specifika platser i 3D-modellen.

Vi har även möjlighet att lägga in länkar direkt i 3D-modellen. Du kanske vill visa en film, en pdf eller kanske länka till en specifik webbsida.

+ 360°-VY

Ibland vill man visa mer. Nu är det möjligt att inkludera en eller flera 360-bilder i 3D-modellen. Detta kan vara särskilt betydelsefullt när man vill visa exteriöra utrymmen som t.ex. en vacker uteplats, bryggan eller gäststugan.

 

+ VR-Visning

Vi har även introducerat Virtuell Visning (Virtual Reality) i våra 3D-modeller! För att ni ska få möjlighet att testa och uppleva tjänstens många fördelar, bjuder vi alla kunder på VR i samtliga 3D-modeller som bokas fram till 30 juni 2017. För att titta i VR klickar man bara på de små glasögonen längst nere till höger i 3D-modellen. Läs även vår senaste artikel om VR. Där finner du mer information tjänsten.

 

Övriga tjänster

Utöver våra 3D-tjänster så arbetar vi även med professionell bostadsfilm samt objektsfotografering.Vi är lyhörda och intresserade av att hjälpa er där ni befinner er!

Vår målsättning är att vara en lyhörd fullservicepartner.  Vi vänder oss till fastighetsbyråer och mäklare. Vi kommer gärna ut till er för ett förutsättningslöst samtal, dels för att berätta om 3D-visningens möjligheter att utveckla er verksamhet, men även för att lyssna in var ni befinner er och hur vi skulle kunna bistå i just er situation. Om ni är intresserade så gör vi gärna en gratis 3D-fotografering i något av era objekt. Är ni intresserad av en helhetslösning med 3D och bostadsfoto så har vi även prisvärda lösningar för detta.

Vi använder oss självklart av den absolut senaste tekniken, både när det gäller 3D så väl som traditionell fotografering.

Kontakta oss så berättar vi mer!


Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Företag/organisation/kommun etc:*

Organisationsnummer:*

Kontaktperson:*

E-post:*

Telefonnummer:*


Meddelande: